|
جملات شریعتی درباره خودآگاهی
|
|
۲_۱۰_۱۳۸۸ / ۰۱:۵۸ عصر
( آخرین تغییر در این ارسال : ۲۵_۴_۱۳۸۹ / ۰۱:۲۲ صبح / توسط شروین )
ارسال : #1
|
|||
|
|||
|
جملات شریعتی درباره خودآگاهی
دوستان گرامی!
جهت تهیه آرشیوی برای دستهبندی موضوعی اندیشههای شریعتی، جملات شریعتی درباره خودآگاهی را با ذکر شماره مجموعه آثار و صفحه مربوطه، در این بخش وارد نمائید. برای وارد کردن کردن بر روی دکمه "ارسال پاسخ" کلیک کنید. ![]() ـــــــــــــــــــــــــــــــ |
|||
|
۱۹_۱۰_۱۳۸۸ / ۰۹:۵۵ عصر
( آخرین تغییر در این ارسال : ۲۵_۱_۱۳۸۹ / ۱۰:۲۱ عصر / توسط شروین )
ارسال : #2
|
|||
|
|||
|
آگاهی و خودآگاهی
"... آگاه باشیم تا با اشباع علمی،
خود را از نظر فکری، اشباع یافته احساس نکنیم..." مجموعه آثار ۰۰ / ـــــ / ص ۰۰ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ویرایش : ۰ بار / شروین
|
|||
|
|
۱۹_۱۰_۱۳۸۸ / ۰۹:۵۷ عصر
( آخرین تغییر در این ارسال : ۲۵_۱_۱۳۸۹ / ۱۰:۲۱ عصر / توسط شروین )
ارسال : #3
|
|||
|
|||
|
فهمیدن
"... آدمی میتواند خود را بکشد،
اما نمیتواند تصمیم بگیرد که نفهمد..." مجموعه آثار ۰۰ / ـــــ / ص ۰۰ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ویرایش : ۰ بار / شروین
|
|||
|
|
۲۵_۱۰_۱۳۸۸ / ۰۱:۴۰ عصر
( آخرین تغییر در این ارسال : ۲۵_۱_۱۳۸۹ / ۱۰:۲۲ عصر / توسط شروین )
ارسال : #4
|
|||
|
|||
|
فهمیدن
"... اگر مثل گاو گنده باشي، ميدوشنت،
اگر مثل خر قوي باشي، بارت ميكنند، اگر مثل اسب دونده باشي، سوارت ميشوند. فقط از فهميدن تو مي ترسند!..." مجموعه آثار ۰۰ / ـــــ / ص ۰۰ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ویرایش : ۰ بار / شروین
|
|||
|
|
۱۳_۲_۱۳۸۹ / ۰۵:۰۵ عصر
( آخرین تغییر در این ارسال : ۱۳_۲_۱۳۸۹ / ۰۵:۲۷ عصر / توسط شروین )
ارسال : #5
|
|||
|
|||
|
ارمغان فلسفه و هدیه عرفان
"... سالها این چنین گذشت و در آن ایام که همبازیهایم روزهای شاد و آزاد و آسودهای را در عالم خوش بچگی میگذراندند، من دست اندرکار این معانی بودم. مغزم با فلسفه رشد میکرد و دلم با عرفان داغ میشد و گرچه بزرگترهایم بر من بیمناک شده بودند و خود نیز کمکم با "یأس" و "درد" آشنا میشدم (اولی ارمغان فلسفه و دومی هدیه عرفان) ولی به هر حال پُر بودم و سیر بودم و سیرآب، و لذتام تنها اینکه… آری کارم سخت است و دردم سخت و از هر چه شیرینی و شادی و بازی است محروم، اما… این بس که میفهمم! خوب است… احمق نیستم..."
مجموعه آثار ۳۳ / گفتگوهای تنهائی / ص ۹ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ویرایش : یک بار / شروین
|
|||
|
|
۲۵_۴_۱۳۸۹ / ۰۱:۱۸ صبح
ارسال : #6
|
|||
|
|||
|
نیازهای یک نهضت
"... يك نهضت ، اندام زندهای است كه با مغز دانشمندانلش میانديشد و با قلب مردماش عشق میورزد. در جامعهای، اگر ايمان و اخلاص و عشق و فداكاری كم است، مسئول مردماند، و اگر شناخت درست و بينائی و بيداری و آگاهیی منطقی، و آشنائیی عميق و راستين با مكتب، و معنی و هدف و حقايق، كم است، مقصر دانشمنداناند..."
مجموعه آثار ۰۰ / ـــــ / ص ۰۰ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ویرایش : ۰ بار / شروین
|
|||
|
|
|